Groots Gestel

Beste Bewoners van Gestel

Denk jij mee over de toekomst van Gestel? Dit is je kans!

Het gaat goed met Eindhoven, de stad groeit. Er komen steeds meer mensen naar de stad om hier te wonen en te werken. Die groei biedt een kans om onze stadsdelen te verbeteren, waar alle Eindhovenaren van mee profiteren.  

Gebiedsvisie Groots Gestel maken we samen

In Gestel gaan wij hiermee aan de slag op basis van de concept Gebiedsvisie Ontwikkelas Zuidwest: Groots Gestel. We gaan meer woningen bouwen om bestaande en nieuwe bewoners een prettigere plek te geven om te wonen. Door extra woningen te bouwen kunnen we ook voorzieningen, mobiliteit en de openbare ruimte vernieuwen en verbeteren. Deze visie kunnen en willen we niet alleen maken. Daarom zijn we benieuwd wat inwoners van Gestel vinden wat in Gestel het leven prettig maakt en waar we rekening mee moeten houden in de toekomst.


Wat is er al gebeurd en hoe denk ik mee?

Van 3 t/m 14 april is Cocosmos al namens gemeente Eindhoven langs 10 locaties geweest in Gestel om met inwoners in gesprek te gaan over de toekomst van Gestel. De onderzoekers van Cocosmos hebben de afgelopen weken de inzichten uit de gesprekken bij de Piaggio gebundeld.

Er zijn 5 thema’s naar voren gekomen die voor de inwoners in Gestel belangrijk zijn bij de gebiedsvisie. Online vind je deze thema’s en inzichten. Door de straatgesprekken ontvingen we al veel input, maar wij horen graag of we je goed begrepen hebben

Doe daarom nu mee aan de online vragenlijst over de opgehaalde thema’s en laat weten of je het met de belangrijke thema’s eens bent of niet. In deze online vragenlijst lopen we de 5 thema's door. Je kunt op elk thema reageren. Ook kun je aanvullingen doen als je vindt dat er een belangrijk onderdeel mist.

Ga voor meer informatie naar www.eindhoven.nl/grootsgestel, vul de vragenlijst in (https://www.eindhoven.nl/vragenlijst-themas-straatgesprekken-gestel) en geef je mening over de gebiedsvisie over Gestel.