Wim Kemps

Sinds 1987 woonachtig in onze wijk met veel plezier. Al geruime tijd gezien dat het bestuur uit aan het kijken was naar een nieuwe voorzitter. Na vele vrijwilligers rollen gespeeld te hebben, vaak als voorzitter, bij Basco, GVAC, Metzpoint, Bridgeclub, Bridge district en PVGE had ik weer ruimte in mijn agenda gekregen en mij onmiddellijk beschikbaar gesteld om de voorzittersrol op me te nemen. Dit doe ik graag om mijn steentje bij te dragen aan het welbevinden van onze bewoners.

Wat dat precies betekent zullen we moeten ervaren. Samen moeten we daar in slagen maar dat kan alleen als onze bewoners laten weten wat er wordt verwacht.

Hedwig Lemmens

Hedwig

 

Met ingang van 2023 ben ik de nieuwe secretaris voor Stichting Buurtbeheer Genderbeemd. Ik woon al 25 jaar met heel veel plezier in deze buurt; dicht bij het centrum, maar ook weer snel in het buitengebied, zodat ik van alle geneugten van het leven kan genieten. En dat vind ik de optimale manier van wonen!

Sinds 2,5 jaar heb ik mijn werkzame leven in het onderwijs vaarwel gezegd, omdat ik graag van mijn vrijheid wil genieten: wandelen, fietsen, tuinieren, op reis gaan…..

Maar toen ik de noodkreet afgelopen december van de voorzitter in het SBG-blad zag staan, voelde ik me geroepen om eens met hem te gaan praten. Er was snel een klik en de werkzaamheden passen prima in mijn bestaan. De beslissing was dus snel genomen….

Zo kan ik ook een bijdrage leveren aan deze buurt, waar ik al zolang met plezier woon en dat nog heel lang wil blijven doen!

Antoon Knapen

AntoonKnapen

 

30 jaar geleden ben ik in Eindhoven komen wonen, in Blaarthem, aan de andere kant van de Gender. 15 Jaar geleden zijn we in de Genderbeemd gaan wonen, we wilden niet ver weg verhuizen wegens de fijne woonomgeving en gunstige ligging: op 10 minuten fietsen van de stad en het groen (Dommel, Klotputten) en goede uitvalswegen. Een vacature in het buurtblad, wat ik altijd lees, deed me beseffen dat het tijd werd om een bijdrage aan deze prettige buurt te gaan leveren. Aldus geschiedde…..