Werkgroep GenderBeemd Duurzaam gestart

In de zomer van 2019 is er een werkgroep GenderBeemd Duurzaam gestart. Momenteel bestaat deze uit de volgende leden: Antoon Knapen, Hans Vossen. 

Het doel is om onze buurt duurzamer te maken. Iedereen merkt langzamerhand dat duurzaamheid belangrijk is. Maar wat is er mogelijk en wat kunnen we doen?
Ons doel is om niet alleen uit idealisme maar ook met realisme te kijken naar de mogelijkheden. Dat kunnen we als werkgroep niet alleen, dat kunnen we ook als buurt en bewoners niet alleen. Momenteel zoeken we met name naar samenwerkingen en winnen we informatie in. Bijvoorbeeld bij de gemeente Eindhoven, maar ook bij andere wijkverenigingen. De eerste kennismaking met de gemeentelijke programmaleider voor duurzaamheid hebben we reeds achter de rug, de eerste ideeën voor verdere stappen zijn al op tafel gekomen. 

En dan: Een goed voorbeeld doet goed volgen:
Zijn er buurtbewoners die duurzame maatregelen hebben genomen en hun ervaringen willen delen? Laat het ons weten. Tenslotte is er geen betere adviseur dan je buurtbewoner.

De werkgroep is bereikbaar via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .