Nieuws van 't Boekenslot, juni 2019

Regelmatig kunt u op de website van Stichting Buurtbeheer Genderbeemd een en ander lezen over ’t Boekenslot, de vrijwilligersbibliotheek van de Gestelse Ontginning, gehuisvest in wijkgebouw ’t Slot aan het Kastelenplein.
En ook in het buurt-infoblad dat vier keer per jaar in uw buurt verschijnt, brengen we deze bibliotheek steeds onder uw aandacht.

Het blijkt dat dit werkt. Ook uit de Genderbeemd komen steeds meer mensen bij ons langs om boeken te lenen en/of om kranten en tijdschriften te lezen. En dit motiveert de twaalf vrijwillig(st)ers van ’t Boekenslot hun best te blijven doen u te helpen een boek naar uw smaak te vinden, als u dat wenst, en regelmatig voor nieuwe boeken te zorgen. Deze krijgen wij af en toe van particulieren en van de bibliotheek Eindhoven. En uit de bijdragen die we van de drie wijkverenigingen krijgen, kunnen we ook zelf soms nieuwe of tweedehands boeken kopen.  

Enkele van onze nieuwste aanwinsten:

  • Lucinda Riley: De lavendeltuin
  • Elin Hilderbrand: Een paradijs aan zee
  • Isa Maron Galgenveld: De Noordzeemoorden
  • André Hoogeboom: Max
  • Ali Sameen: Ontheemd

Op de hiernaast genoemde tijdstippen bent u van harte welkom om boeken te komen lenen en kranten en tijdschriften te lezen!

Openingstijden:

maandag 14.00 – 16.00 uur
dinsdag 10.00 – 12.00 uur
donderdag 14.00 – 16.00 uur
Leestafel: tijdens de openingsuren van ‘t Slot

Bewonersbieb 't Boekenslot

Wijkgebouw 't Slot
Kastelenplein 167
5653 LX Eindhoven
Tel. 040-2519768
Email: boekenslot@gmail.com